Herramientas de accesibilidad

Ojala Habitats SLU streeft ernaar zijn website toegankelijk te maken in overeenstemming met Koninklijk Besluit 1112/2018 betreffende de toegankelijkheid van websites en applicaties voor mobiele apparaten in de publieke sector.

Deze toegankelijkheidsverklaring is vanaf 20-09-2023 van toepassing op de website https://huizesoria.com/

Nalevingsstatus

Deze website voldoet gedeeltelijk aan KB 1112/2018 vanwege de uitzonderingen en het gebrek aan conformiteit van de aspecten aangegeven in het volgende punt.

Inhoud niet toegankelijk

De hieronder verzamelde inhoud is niet toegankelijk vanwege het volgende: Gebrek aan naleving van KB 1112/2018. Er kunnen na 20 september 2018 kantoordocumenten in PDF en andere formaten zijn gepubliceerd die niet volledig voldoen aan de toegankelijkheidsvereisten. Via het contactformulier kunnen volledig toegankelijke documenten worden opgevraagd om klachten en vragen te formaliseren.

Extra content:

Op deze website zijn een aantal maatregelen genomen die tot doel hebben de toegankelijkheid te verbeteren. De voordelen die dit met zich meebrengt zijn onder meer:

  1. Vergemakkelijk de toegang voor mensen, ongeacht hun fysieke toestand of hun omgeving, via een component waarmee u het lettertype kunt vergroten en verkleinen, kleuren kunt omkeren, de scheiding tussen lijnen kunt regelen, naast andere functies die beschikbaar zijn in browsers.
  2. Voeg duidelijke en goed gestructureerde inhoud toe.
  3. Verbeter de navigatie en gebruikerservaring.
Voor een correcte werking maakt deze website gebruik van eigen cookies. Door op de knop Accepteren te klikken, gaat u akkoord met het gebruik van deze technologieën en de verwerking van uw gegevens voor deze doeleinden.    Más información
Privacidad